Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
Garajul meuMasiniTuningCluburiPozeVideo
Esti in pagina: 1tuning.ro > Conditii de utilizare

Cauta pe site

Ultimele discutii din cluburi
masini
scris de paraschivrazvan pe 26-02-2024
Semnalizare secventiala
scris de spionul pe 03-03-2022
Geamuri aburite
scris de paraschivrazvan pe 21-11-2020
defectiune
scris de andad_68 pe 24-03-2018
pareri... dspre golf 5
scris de costacara pe 28-02-2018

vezi toate discutiile

 • Termeni si conditii de utilizare
 • 1. Introducere:
  Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul 1tuning.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site. 1tuning.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

  2. Confidentialitate
  Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate aparea necesara solicitarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs.. 1tuning.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri 1tuning.ro care asigura buna functionare a acestui site.

  3. Limitari de responsabilitate
  1tuning.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si corectitudinea informatiilor prezentate si vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, 1tuning.ro nu este responsabil in nici un fel pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de dvs. sau de alti membri inregistarti. In mod expres, sunteti de acord ca 1tuning.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu. Sunteti de acord sa protejati si sa asigurati 1tuning.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre dvs. sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu.

  4. Copyright (drepturi de proprietate)
  Politica noastra este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest site constituie o incalcare a drepturilor de autor, sunteti rugati sa ne trimiteti un mesaj in acest sens care sa contina urmatoarele informatii:
 • o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor in scopul consemnarii plangerii;
 • identificarea originalului in cauza;
 • identificarea materialului de pe site-ul nostru ce a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor;
 • adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate;
 • o declaratie ca informatiile din plangerea privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii, iar partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele proprietarului ale carui drepturi par a fi incalcate.

  5. Reguli de utilizare
  Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:
 • Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
 • Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
 • Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
 • Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

  NOTA: Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adaugate sunt verificate periodic de administratorului site-ului 1tuning.ro, iar daca acestea incalca termenii si conditiile de mai sus vor disparea de pe site si vor fi depunctate.
 • Tu ce masina ai? Vrei sa apara si masina ta pe 1tuning.ro? Fa-i profilul acum! Castiga premii si discount-uri!

  Membri 1tuning.ro

  Membri: Cauta membru | Top membri

  Masini:  Cauta masina | Top masini | Nr.1

  Puncte: Informatii | Reduceri si premii

  Statistici 1tuning.ro

  110 vizitatori si 0 membri sunt acum online:

  Parteneri:

  Baterii auto la domiciliu

  Copyright 1tuning.ro by HTD

  Despre noi | Conditii utilizare

  Parteneri | Publicitate

  Contacteaza-ne!