Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
Garajul meuMasiniTuningCluburiPozeVideo
Esti in pagina: 1tuning.ro > Tuning > Am tunat si ne-am adunat > 4Tuning Days 2008 - din ce in ce mai bine!

Cauta pe site

Ultimele discutii din cluburi
masini
scris de belescppl pe 05-12-2020
Geamuri aburite
scris de paraschivrazvan pe 21-11-2020
defectiune
scris de andad_68 pe 24-03-2018
pareri... dspre golf 5
scris de costacara pe 28-02-2018
Comunitatea posesorilor de BMW E 36
scris de giftlove4u pe 25-10-2017

vezi toate discutiile

4Tuning Days 2008 - din ce in ce mai bine!

Scris de 1tuning pe 21-03-2008
4td review3Şi în această primăvară ne-am adunat acolo unde s-a tunat, astfel că venim cu impresii proaspete de la 4Tuning Days, însoţite de un zâmbet care indică un singur lucru: în mare, e de bine. Lucrurile încep să se mişte şi la noi.

4td review5
De la Trabant până la Lamborghini, de la kitsch-uri hidoase până la exemplare superbe, evenimentul a reunit la Romexpo un public la fel de divers: au fost prezenţi, cu mic cu mare, cu slab cu tare, de la iubitori veritabili ai fenomenului tuning şi ai vitezei, la părinţi care îşi împingeau liniştiţi cărucioarele confundând salonul cu parcul, şi până la puberi întârziaţi care au reuşit să-şi pună pentru câteva ore statusul "dnd" ca să vadă cum arată o femeie neacoperită cu amprentele de pe monitor. Şi n-au venit degeaba, căci tinerele gazde nu erau acoperite mai de nimic... Şi bine făceau, cel puţin majoritatea. Dar cum înţelegem că orice pădure îşi are uscăturile ei, impresia generală a rămas una bună şi la acest capitol.

4td review1
Cum tuningul este "băiatul rău" ai industriei auto, şi atmosfera a fost una foarte dezinhibată faţă de alte expoziţii auto de pe la noi, ca SIAB, Luxury Car Show etc. Boxe duduind la volum mare, lumini, hostesse destul de languroase încât să revolte soboruri întregi de preoţi, maşini agresive şi fiţe cât cuprinde. Viaţă de noapte ziua. Demonstraţii, drifturi, burnout, curse, tot tacâmul. Blitz-urile aparatelor au înnebunit.

Dintre maşinile expuse ne-au rămas imprimate pe retină exemplare deosebite ca Evo-ul lui Titi Aur, Impreza STI, mereu fascinantele rarităţi (Ferrari, Jaguar, Lambo, Cobra, Corvette), şi câteva din modelele premiate. Nici motocicletele nu ne-au lăsat indiferenţi: am văzut KTM-uri, Suzuki, Gillera, Guzzi, după care ni s-ar fi scurs ochii ceva mai mult dacă nu ne-ar fi distras atenţia amfitrioanele care le călăreau cu o aviditate uşor de înţeles. Accesoriile expuse – audio, jante, motoare, kit-uri – reprezintă în sine un alt capitol. Ne-au impresionat standurile Anonymous, NSL, Fanatik, Bila 8 – şi pe această cale felicităm cluburile respective.

4td review4
Puţin descumpăniţi am fost de înghesuială, în special cea de la demonstraţiile de burnout şi drifting. Încă nu putem decide dacă aceasta s-a datorat spaţiului prea mic sau publicului prea larg, însă având în vedere că ne-am fi putut lipsi de mitocanii care îmbrânceau şi nu reuşeau să articuleze altceva decât înjurături şi glume de canalizare, tindem spre a doua variantă. Însă ţinem cont că organizatorilor le-ar fi fost imposibil să selecteze publicul prin teste de iq sau bun-simţ elementar, având deja atâtea alte priorităţi, deci nu putem fi neînţelegători în această privinţă.

Cu toate acestea, un reproş pe care îl putem aduce cu cugetul împăcat, pentru că nu este chiar un reproş, este intervalul mult prea scurt în care s-a desfăşurat evenimentul. Prin alte cuvinte, mai vrem!

4td review2
Vezi galeria de fotografii cu exponatele de la 4Tuning Days 2008

Vezi galeria de fotografii cu fetele de la 4Tuning Days 2008


Ai poze mai tari ca ale noastre? Adauga-le AICI!Intra in comunitatea 1tuning de pe Facebook

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta. Login sau Inregistreaza-te.Tu ce masina ai? Vrei sa apara si masina ta pe 1tuning.ro? Fa-i profilul acum! Castiga premii si discount-uri!

Membri 1tuning.ro

Membri: Cauta membru | Top membri

Masini:  Cauta masina | Top masini | Nr.1

Puncte: Informatii | Reduceri si premii

Statistici 1tuning.ro

68 vizitatori si 0 membri sunt acum online:

Parteneri:

Baterii auto la domiciliu

Copyright 1tuning.ro by HTD

Despre noi | Conditii utilizare

Parteneri | Publicitate

Contacteaza-ne!