Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou
Garajul meuMasiniTuningCluburiPozeVideo
Esti in pagina: 1tuning.ro > Tuning > Tuning sub lupa ( studii de caz ) > Lumini de zi dedicate de la Kit Xenon (Advertorial)

Cauta pe site

Ultimele discutii din cluburi
masini
scris de paraschivrazvan pe 01-06-2021
Geamuri aburite
scris de paraschivrazvan pe 21-11-2020
defectiune
scris de andad_68 pe 24-03-2018
pareri... dspre golf 5
scris de costacara pe 28-02-2018
Comunitatea posesorilor de BMW E 36
scris de giftlove4u pe 25-10-2017

vezi toate discutiile

Lumini de zi dedicate de la Kit Xenon (Advertorial)

Scris de mihai_epure pe 14-11-2012
drl1
Luminile de zi reprezinta un dispozitiv care se monteaza pe partea stanga si dreapta din fata autovehiculului, ele aprinzandu-se automat odata cu pornirea autovehiculului. Culoarea lumini poate fi alba, galbena sau clara, pentru a spori vizibilitatea pe timp de zi.

Directiva Uniunii Europene 2008/89/EC aprobata pe 7 februarie 2011 cere ca toate autovehiculele de pasageri si auto-utilitare sa fie echipate cu lumini de zi. Normele europene s-au extins si pentru camioane si autobuze, incepand cu August 2012. Rularea pe drumuri publice cu faza scurta, semnalul sau cu proiectoarele nu este permisa si nu este acceptata ca lumina de intampinare (lumina de zi).

Directivele EU obliga ca functionalitatea si montajul luminilor de zi sa fie specifice si in concordanta cu normele ECE 87 si ECE 48.

Lumina de zi ce respecta normele R87 emit o lumina alba cu o putere si luminozitare cuprinsa intre 400 si 1200 candele.

drl
Inca din 2009, Franta, Spania, Germania si alte tari Europene au aderat la normele impuse de UE si au incurajat sau au solicitat ca luminile de zi sa fie implementate pe faza scurta pe orice
drum in orice timp. Irlanda si Bulgaria solicita folosirea fazei scurte pe tot timpul iernii, iar Italia, Ungaria si Romania solicita luminile de zi pe drumurile nationale. De asemenea, Letonia, Estonia, Cehia, Slovacia, Letonia, Olanda si Slovenia solicita folosirea continua a luminilor de zi in toate anotimpurile. Toate aceste eforturi de implementare a luminilor de zi s-au concretizat prin noua norma impusa constructorilor de masini care solicita, incepand cu februarie 2011, montarea, inca din procesul de fabricatie, a luminilor de intampinare.

drl2
KIT XENON a inceput sa produca, in colaborare cu partenerii sai externi, si sa ofere pietei din Romania acest produs indispensabil, incercand sa ofere o siguranta mai mare condusului pe drumurile publice. De asemenea, aceste produse imbunatesc aspectul vizual al masinii dumneavoastra.

Impreuna cu partenerii sai, KIT XENON a dezvoltat o cantitate considerabila de lumini de zi atat universale, cat si special realizate pentru anumite modele de masini.

Luminile de zi dedicate au avantajul unei potriviri perfecte si al unui montaj mult mai usor. Toate produsele noastre sunt echipate cu modul de control acesta conferind luminilor de zi functionalitatea corespunzatoare.

Cele mai populare lumini de zi dedicate sunt realizate de echipa noastra sunt: Audi A4 B6, BMW E90 Serie 3, Seat Leon, VW Golf V, BMW E70 X5, BMW E92 Serie 3, Audi A6 4F.

Mai multe detalii si modele pe: www.accesoriiautotuning.ro

Intra in comunitatea 1tuning de pe Facebook

Doar utilizatorii inregistrati pot comenta. Login sau Inregistreaza-te.Tu ce masina ai? Vrei sa apara si masina ta pe 1tuning.ro? Fa-i profilul acum! Castiga premii si discount-uri!

Membri 1tuning.ro

Membri: Cauta membru | Top membri

Masini:  Cauta masina | Top masini | Nr.1

Puncte: Informatii | Reduceri si premii

Statistici 1tuning.ro

38 vizitatori si 0 membri sunt acum online:

Parteneri:

Baterii auto la domiciliu

Copyright 1tuning.ro by HTD

Despre noi | Conditii utilizare

Parteneri | Publicitate

Contacteaza-ne!